English English Greek Greek Russian Russian
PRP

PRP

“ Ενέσεις νεότητας από τα δικά μας βλαστοκύτταρα”

Οι θεραπείες που χρησιμοποιούν κύτταρα από το δικό μας αίμα είναι η καινούργια τάση της εποχής με εντυπωσιακά αποτελέσματα .Τα αποτελέσματά αυτά , φαίνονται άμεσα με τη σύσφιγξη και ανάπλαση που γίνεται εμφανής από τα πρώτα λεπτά μετά της κυτταροθεραπείας μέσα από μία απλή σχετικά διαδικασία που γίνεται στη διάρκεια μίας απλής επίσκεψης στο ιατρείο.
Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο και έχει την ικανότητα ν’ απαντάει στα ερεθίσματα που δέχεται και να προσαρμόζεται. Αν οι ουσίες με τις οποίες το τροφοδοτούμε έχουν κάποια βιολογική ομοιότητα μαζί του, τότε η αφομοίωσή τους θα είναι ακόμη καλύτερη.

Η λύση βρίσκεται στην αυτόλογη κυτταροθεραπεία. Με λήψεις από τον ίδιο τον οργανισμό και με την κατάλληλη επεξεργασία οι ειδικοί ιατροί παρασκευάζουν ένα υλικό που στη συνέχεια εγχύεται στο δέρμα για να βελτιώσει τις λειτουργίες του. Τα κύτταρα αυτά, που λειτουργούν σαν βλαστοκύτταρα, έχουν την ικανότητα να μετατρέπονται σε δερματικά κύτταρα κι έτσι να αναζωογονούν με τη λειτουργία τους την επιδερμίδα Πρόκειται λοιπόν για μία μέθοδο ενέσιμης βιοδιέγερσης που αξιοποιεί τα ενεργά αιμοπετάλια και τα λευκά αιμοσφαίρια του πλάσματος, με σκοπό την πρόληψη αλλά και την επιδιόρθωση της γήρανσης του δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια και σώμα. Η τεχνική εφαρμόζεται και για το γέμισμα των λεπτών ρυτίδων στο πρόσωπο και στο λαιμό.
Η θεραπεία απελευθερώνει αυξητικούς παράγοντες που ρυθμίζουν την λειτουργία των ιστών συμβάλλοντας έτσι στην αναγέννηση του δέρματος , εξασφαλίζοντας σύσφιξη, ελαστικότητα, ενυδάτωση και λάμψη που διαρκούν στο χρόνο».
Περιστατικά μετά από μερικές συνεδρίες με PRP :