English English Greek Greek Russian Russian

Τα νήματα είναι το πιο διακριτικό και αποτελεσματικό λίφτινγκ που υπάρχει αυτήν την στιγμή στις αναίμακτες μη επεμβατικές κοσμητικές θεραπείες.

Το λίφτινγκ με νήματα είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει την ανύψωση διαφόρων σημείων του προσώπου χρησιμοποιώντας ειδικά νήματα, χωρίς να χρειάζεται να γίνουν χειρουργικές τομές όπως σε ένα κλασικό λίφτινγκ.

Το λίφτινγκ με νήματα είναι μία πολύ αποτελεσματική τεχνική εξάλειψης της χαλάρωσης του προσώπου και του λαιμού.

Με την εφαρμογή των νημάτων, θα καθυστερήσει η γήρανση που προκαλείται από τη χαλάρωση.

– Πώς λειτουργούν τα Νήματα;

Ένα λίφτινγκ με νήματα μπορεί να βοηθήσει το λίφτινγκ του προσώπου χωρίς επεμβατική χειρουργική, εισάγοντας νήματα μέσα από μικρές οπές στο δέρμα που αργότερα γίνονται αόρατες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου όπου είναι επιθυμητή μια απαλή ανύψωση.

Η διαδικασία αυτή είναι η καταλληλότερη για ασθενείς με ήπια έως μέτρια χαλάρωση των ιστών του προσώπου, συνήθως σε ασθενείς από τριάντα πέντε έως πενήντα ετών. Οι περιοχές που μπορούν να αντιμετωπιστούν με λίφτινγκ με νήματα περιλαμβάνουν το εξωτερικό μέτωπο, τα μάγουλα, για χαλάρωση στο κυρίως μάγουλο, η ρινο-χειλική (μύτη προς στόμα) περιοχή, η περιοχή κάτω από τα μάτια, η γραμμή του σαγονιού και για χαλάρωση του δέρματος του λαιμού. Οι περισσότεροι ασθενείς δεν θα χρειαστούν να αντιμετωπίσουν όλες αυτές τις περιοχές ταυτόχρονα, αν και αυτό είναι δυνατό.

Τα νήματα δεν αφήνουν σχεδόν καθόλου σημάδια, είναι απλά στην εφαρμογή και χρειάζεται ελάχιστος χρόνος ανάρρωσης.

– Διαδικασία

Η εμφύτευση και τοποθέτηση των νημάτων είναι γρήγορη και διαρκεί από περίπου 30 λεπτά έως 2 ώρες, ανάλογα με τον αριθμό των περιοχών που υποβάλλονται σε θεραπεία και τον τύπο των νημάτων που χρησιμοποιούνται.

COGΝήματα

Χρησιμοποιώντας μια κατευθυντήρια κοίλη βελόνα, το οδοντωτό νήμα εισάγεται μέσα στο υποδόριο λίπος κάτω από το δέρμα, μέσω των μικρών οπών που γίνονται από την βελόνα και κατά μήκος του περιγράμματος.

Η βελόνα που περιέχει το νήμα στη συνέχεια τοποθετείται για να παρέχει την απαιτούμενη διόρθωση και να αφαιρεθεί. Οι μικροσκοπικές οδοντώσεις στα νήματα τότε προσκολλώνται στην κάτω πλευρά του δέρματος και απαλά ανασηκώνουν και ασφαλίζουν το δέρμα στην επιθυμητή θέση. Η περίσσεια νήματος κόβεται έτσι ώστε να μην φαίνεται πάνω από την επιφάνεια του δέρματος.

PDO Νήματα

Τα λεία νήματα εισάγονται στο δέρμα χρησιμοποιώντας μία τυπική βελόνα, αλλά για να διατηρηθεί το λίφτινγκ χρειάζεται να συνδεθούν με το λεγόμενο “σημείο αγκύρωσης”. Τα σημεία αγκύρωσης είναι σταθερά σημεία του τριχωτού της κεφαλής ή του προσώπου και είναι διαφορετικά για τις διαφορετικές περιοχές του προσώπου και του σώματος.

– Αναισθησία

Αυτή η διαδικασία γίνεται συνήθως χρησιμοποιώντας ένα τοπικό ή ενέσιμο αναισθητικό με πολύ μικρή ενόχληση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

– Αποτελέσματα

Μία θεραπεία ανά περιοχή είναι συνήθως το μόνο που απαιτείται για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, συχνά με άμεσα ορατά αποτελέσματα, ακόμα περισσότερα μετά από περίπου από 3 με 4 εβδομάδες. Ωστόσο, τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται σε περίοδο 3 με 6 μηνών, καθώς το κολλαγόνο αρχίζει να αναπτύσσεται γύρω από τα νήματα που βοηθούν την επίδραση λίφτινγκ , με την βελτιστοποίηση της κολλαγονογένεσης η συνολική διάρκεια των αποτελεσμάτων μπορεί να φτάσει έως και τα 2 χρόνια.

Το πλεονέκτημά του λίφτινγκ με νήματα (αναίμακτο λίφτινγκ) είναι: νεανικό πρόσωπο χωρίς χαλάρωση, αποφεύγοντας τον πόνο και τις ουλές και πετυχαίνοντας ορατή ανανέωση δέρματος. Το πρόσωπό σας θα αποκτήσει ξανά το νεανικό οβάλ σχήμα του κι ένα απαλό και λείο δέρμα.

Η συγκεκριμένη θεραπεία προσφέρεται αποκλειστικά από το ιατρικό κέντρο SkinLab και με αυτήν θα παρατηρήσετε αξιοσημείωτη βελτίωση των προβληματικών σημείων. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή ήδη κατά τις πρώτες 10 με 15 ημέρες. Η διαδικασία διαρκεί όσο το μεσημεριανό σας γεύμα και δεν είναι καθόλου επεμβατική.