English English Greek Greek Russian Russian

Οι ραγάδες είναι συχνό φαινόμενο μετά από εγκυμοσύνη ή μετά από αυξομειώσεις βάρους, σε άντρες και γυναίκες. Οφείλονται σε ατροφία και απουσία στοιβάδων του δέρματος.

Όταν είναι πρόσφατες, όταν δηλαδή έχουν ρόδινο χρώμα που σημαίνει ότι δεν έχει περάσει περισσότερο από 1-2 χρόνια από την εμφάνισή τους είναι δυνατόν να βελτιωθούν ενθαρρυντικά σε μεγαλο ποσοστό με Laser. και οι παλιότερες όταν όμως το χρώμα είναι λευκό επιδέχονται λιγότερη βελτίωση.

Οι ουλές είναι ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα το οποίο μπορεί να μας δημιουργήσει λειτουργικά, αισθητικά και ψυχολογικά προβλήματα Με τον όρο ουλή εννοούμε την περιοχή με ινώδη ιστό που αντικαθιστά το φυσιολογικό δέρμα.

Οι Ουλές μπορεί να δημιουργηθούν μετά από έγκαυμα, μετά από κάποια χειρουργική επέμβαση όπως και μετά από έναν τραυματισμό. Κάθε ουλή στην αρχή είναι κόκκινη και σκληρή και σε μερικούς μήνες γίνεται άσπρη (σαν το υπόλοιπο δέρμα) και πιο μαλακή.

Εδώ δίνονται λύσεις με ένα συνδυασμό επεμβατικών και μη επεμβατικών laser μαζί με συνδυασμό άλλων τεχνικών.

Για την αντιμετώπιση και αποκατάσταση των ουλών και ραγάδων χρησιμοποιούμε στο ιατρικό μας κέντρο το συνδυασμό τεχνικών και συστημάτων Laser αναλόγως της μορφής και του χρώματος αυτών για τα καλύτερα αποτελέσματα.