English English Greek Greek Russian Russian
Θεαματικά αποτελέσματα σε κυτταρίτιδα και χαλάρωση (σε γλουτούς και μηρούς) με Carboxytherapy

Θεαματικά αποτελέσματα σε κυτταρίτιδα και χαλάρωση (σε γλουτούς και μηρούς) με Carboxytherapy

Με την ραγδαία πρόοδο της αισθητικής ιατρικής η θεραπεία του διοξειδίου γίνεται με ένα υπερσύγχρονο ιατρικό μηχάνημα , το Carboxytherapy, του οποίου τα αποτελέσματα το καθιστούν σαν το Νο1 και ευρέως πλέον διαδεδομένο και μοναδικό μηχάνημα στην καταπολέμηση των λευκών ραγάδων από την 1η κιόλας συνεδρία. Αποτελεί μια ανώδυνη διαδικασία, η οποία πραγματοποιείται σε επαναλαμβανόμενες συνεδρίες ανά εβδομάδα διάρκειας μισής ώρας. Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται κατά την κλινική εξέταση από τον ιατρό και ανάλογα με το υπάρχον πρόβλημα.

Τρόπος εφαρμογής στις πάσχουσες περιοχές με την βοήθεια ανεπαίσθητων βελονών πραγματοποιείται διοχέτευση του θεραπευτικού αερίου του μηχανήματος διαδερμικά αλλά και υποδόρια. Είναι ιδανικό για:

  • σώμα και πρόσωπο για εξάλειψη μαύρων κύκλων,
  • επαναφορά του φυσικού οβάλ του προσώπου,
  • μείωση λίπους στα «ψωμάκια», γλουτούς, μέση, κοιλιά και εντοπισμένη αύξηση λίπους κάτω από το σαγόνι και τον τράχηλο του λαιμού
  • θεαματικά αποτελέσματα σε κυτταρίτιδα και χαλάρωση σε γλουτούς και μηρούς και σε δύσκολα σημεία όπως το γόνατο!
  • ενδείκνυται και σε περιπτώσεις λιποδυστροφίας για την ομαλοποίηση της συνολικής όψης του δέρματος! Άμεσα από τη 1η με 2η συνεδρία, σε έναν κατά μέσο όρο κύκλο 5-7 θεραπειών, μπορεί να γίνει συνδυασμός με μεσοθεραπεία.

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις και δεν απαιτείται τοπική αναισθησία, ενώ επιστρέφετε αμέσως στις καθημερινές σας εργασίες. Τυχόν σε σπάνιες περιπτώσεις-εκχυμώσεις (μικρές μελανιές) υποχωρούν πολύ άμεσα.

Δρ.Κωνσταντίνος Συμεωνίδης MD
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος
Κοσμητική Δερματολογία
SkinLab Dermatology Clinic
Tel. 22356160

Also published on : http://www.typos.com.cy/cat/9/article/41007