English English Greek Greek Russian Russian
Fraxlipo – Η καινοτόμος θεραπεία για λιπόλυση, ανόρθωση γλουτών,μυική ενδυνάμωση

Fraxlipo – Η καινοτόμος θεραπεία για λιπόλυση, ανόρθωση γλουτών,μυική ενδυνάμωση

Τα παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία χρησιμοποιούνται στην ιατρική αισθητική εδώ και πολλά χρόνια, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Το FraxLipo HIFEM είναι η μοναδική μη επεμβατική τεχνολογία που αυξάνει τη μυϊκή μάζα και ταυτόχρονα μειώνει το λίπος. Χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη τεχνολογία εστιασμένης μαγνητικής εκπομπής HIFEM (High Intensity Focused Electro Magnetic Field Technology), η οποία διεγείρει τους [...]read more »
New Laser for Tattoos and Sun Spots

New Laser for Tattoos and Sun Spots

H BIOTEC Italia είναι περήφανη για το εξαιρετικά καινοτόμο μηχάνημα για την αναγέννηση του δέρματος , τα σημάδια του προσώπου και την αφαίρεση τατουάζ ( Μαύρου και Έγχρωμου). Χάρη στη Συνδυαστική Τεχνολογία, του 1640 nm και 532 nm μπορεί να αυξήσει τα πλεονεκτήματα του κάθε Laser βελτιώνοντας τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνέδρια. Τα [...]read more »
Οι βλαβερές συνέπειες της Υπεριώδους Ακτινοβολίας το καλοκαίρι στο δέρμα

Οι βλαβερές συνέπειες της Υπεριώδους Ακτινοβολίας το καλοκαίρι στο δέρμα

Υπεριώδης ακτινοβολία ονομάζεται η περιοχή της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας της οποίας το μήκος κύματος στο κενό κυμαίνεται περίπου μεταξύ 380 και 60 νανομέτρων (nm)[1] . Υπάρχουν τρία είδη υπεριώδους ακτινοβολίας[2]: UV-A: Αυτή η ακτινοβολία κυμαίνεται στο κενό μεταξύ 320 και 400 νανόμετρα. Είναι το πιο ακίνδυνο είδος. UV-B: Αυτή η ακτινοβολία κυμαίνεται στο κενό μεταξύ 280 και 320 nm. Αυτή προκαλεί το μαύρισμα, αλλά μπορεί [...]read more »
Θεαματικά αποτελέσματα σε κυτταρίτιδα και χαλάρωση (σε γλουτούς και μηρούς) με Carboxytherapy

Θεαματικά αποτελέσματα σε κυτταρίτιδα και χαλάρωση (σε γλουτούς και μηρούς) με Carboxytherapy

Με την ραγδαία πρόοδο της αισθητικής ιατρικής η θεραπεία του διοξειδίου γίνεται με ένα υπερσύγχρονο ιατρικό μηχάνημα , το Carboxytherapy, του οποίου τα αποτελέσματα το καθιστούν σαν το Νο1 και ευρέως πλέον διαδεδομένο και μοναδικό μηχάνημα στην καταπολέμηση των λευκών ραγάδων από την 1η κιόλας συνεδρία. Αποτελεί μια ανώδυνη διαδικασία, η οποία πραγματοποιείται σε επαναλαμβανόμενες [...]read more »
Καλοκαίρι και θάλασσα: Προσοχή στις μυκητιάσεις – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Καλοκαίρι και θάλασσα: Προσοχή στις μυκητιάσεις – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ο Δρ.Κωνσταντίνος Π. Συμεωνίδης MD, μας εξηγεί αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε! Δώστε προσοχή. Οι μυκητιάσεις ανάλογα με το σημείο του δέρματος που προσβάλλουν, διακρίνονται σε  επιφανειακές, οι οποίες θεωρούνται οι πιο συνήθεις και προκαλούνται κυρίως από τα δερματόφυτα και την Candida Albicans και οι εν τω βάθει εκείνες που προχωρούν πιο βαθιά, προσβάλλοντας [...]read more »
Αυξητική τάση καταγράφει ο καρκίνος του δέρματος και κυρίως τα μελανώματα

Αυξητική τάση καταγράφει ο καρκίνος του δέρματος και κυρίως τα μελανώματα

As published on Fileleftheros Ο καρκίνος του δέρματος είναι μια από τις σοβαρότερες μορφές καρκίνου και ιδιαίτερα επικίνδυνος για τη ζωή του ατόμου. Ο κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου συχνά κληρονομείται καθώς τα γονίδιά μας παίζουν σημαντικό ρόλο στον καρκίνο του δέρματος. Σήμερα o καρκίνος του δέρματος αποτελεί το 3% του συνόλου όλων των κακοηθειών και ευθύνεται [...]read more »
Καρκίνος Δέρματος – Μελάνωμα 8 Μαίου

Καρκίνος Δέρματος – Μελάνωμα 8 Μαίου

Ο καρκίνος του δέρματος είναι  μια από τις σοβαρότερες μορφές καρκίνου και  ιδιαίτερα επικίνδυνος για τη ζωή του ατόμου. Ο κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου  συχνά κληρονομείται καθώς τα γονίδιά μας παίζουν σημαντικό ρόλο στον καρκίνο του δέρματος. Σήμερα o καρκίνος του δέρματος αποτελεί το 3%  του συνόλου όλων των κακοηθειών και είναι δε πολύ συχνός σε [...]read more »
Μολυσματική Τέρμινθος στα Παιδιά

Μολυσματική Τέρμινθος στα Παιδιά

Η μολυσματική τέρμινθος είναι μία συχνή ιογενής μεταδοτική  νόσος που προσβάλλει το δέρμα και τους βλεννογόνους. Μπορεί να επηρεάσει άτομα κάθε ηλικίας, αλλά προσβάλλει κατά κύριο λόγο παιδιά, σεξουαλικά ενεργείς ενήλικες και άτομα που για κάποιο λόγο δεν έχουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Ο ιός της μολυσματικής τερμίνθου ανήκει στην οικογένεια των poxvirus και ονομάζεται Molluscum Contagiosum [...]read more »
CARBOXYTHERAPY: Η  ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ  « ΣΒΗΣΙΜΑΤΟΣ»  ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ.

CARBOXYTHERAPY: Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ « ΣΒΗΣΙΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ.

Το οξυγόνο είναι ζωή! Πάνω σε αυτήν την επιστημονικά επιβεβαιωμένη αρχή βασίζεται η δράση του Carboxytherapy, που υπόσχεται να βοηθήσει το δέρμα σας να πάρει μια “βαθιά” ανάσα. Το carboxytherapy εφαρμόζεται σε πολλές περιπτώσεις ιατρικής κοσμητολογίας όπως μαύροι κύκλοι, ραγάδες  ανανέωση της επιδερμίδας, ρυτίδες προσώπου, αποδυναμωμένα χωρίς ελαστικότητα δέρματα, τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, χαλάρωση, τριχόπτωση. Όλες οι καταστάσεις στις οποιες ενδείκνυται [...]read more »
Καταπολέμηση Ραγάδων , Ουλών  και  Ρυτίδων με Laser.

Καταπολέμηση Ραγάδων , Ουλών και Ρυτίδων με Laser.

Ραγάδες Η εμφάνιση ραγάδων είναι ένα φαινόμενο που κατά περιόδους απασχολεί σχεδόν κάθε άνθρωπο, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση και προβληματισμό, καθώς το άτομο βλέπει διάφορα μέρη του σώματος να αλλοιώνονται.   Η σοβαρότητα του προβλήματος, ωστόσο, δεν εντοπίζεται τόσο σε παθολογικό επίπεδο όσο σε αισθητικό.  Το 80% των γυναικών και το 60% των ανδρών εμφανίζουν στο δέρμα [...]read more »
H  Ακμή μετά την ηλικία των 30

H Ακμή μετά την ηλικία των 30

H  Ακμή μετά την ηλικία των 30 Η ακμή δεν είναι ένα πρόβλημα που αφορά αποκλειστικά τους εφήβους, καθώς μπορεί να εμφανιστεί πολύ σύχνα και ξαφνικά στην ενήλικη ζωή του ατόμου . Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ενήλικων κυρίως γυναικών αλλά και ανδρών που παρουσιάζουν ακμή μετά την εφηβεία παρουσιάζει σημαντική αύξηση. Η ακμή [...]read more »
ΗPV και Καρκίνος του Τραχήλου της Μήτρας.

ΗPV και Καρκίνος του Τραχήλου της Μήτρας.

Ο ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων δεν είναι ένας, αλλά μία ομάδα DNA-ιών, γνωστών διεθνώς ως HPV (Human Papilloma Viruses). Οι HPV ιοί προκαλούν πλήθος αλλοιώσεων, καλοήθων και κακοήθων, στο δέρμα και τους βλεννογόνους του ανθρώπινου σώματος. Η μόλυνση από τους HPV ιούς είναι σήμερα η πιο συχνή σεξουαλικώς μεταδιδόμενη μόλυνση σε γυναίκες και άνδρες. Αφορά [...]read more »
LIPOLASER –   ΛΙΠΟΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ !

LIPOLASER – ΛΙΠΟΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ !

Το Lipo Laser ειναι μιά νέα τεχνολογία, εναλλακτική της χειρουργικής λιποαναρρόφησης, χωρίς παρενέργειες, που στοχεύει στην μείωση του λίπους κάτω από το δέρμα και στους ιστούς σε διάφορα μέρη του σώματος όπου υπάρχει ανεπιθύμητο λίπος και κυτταρίτιδα και δέν μπορούν να αντιμετωπισθούν μόνο με διατροφή και άσκηση. Αυτή η τεχνολογία είναι εγκεκριμένη από το FDA, [...]read more »
“ Αναζοωγόνηση  προσώπου και Νεότητα ” από τα δικά μας βλαστοκύτταρα

“ Αναζοωγόνηση προσώπου και Νεότητα ” από τα δικά μας βλαστοκύτταρα

Οι θεραπείες που χρησιμοποιούν κύτταρα από το δικό μας αίμα είναι η καινούργια τάση της εποχής με εντυπωσιακά αποτελέσματα .Τα αποτελέσματά αυτά , φαίνονται άμεσα με τη σύσφιγξη και ανάπλαση που γίνεται εμφανής από τα πρώτα λεπτά μετά της κυτταροθεραπείας  μέσα από μία απλή σχετικά διαδικασία που γίνεται στη διάρκεια μίας απλής επίσκεψης στο ιατρείο. […]

read more »
Άγχος και Δέρματοπάθειες

Άγχος και Δέρματοπάθειες

Η οικονομική κρίση που ταλανίζει όλο τον πλανήτη, οι μειώσεις μισθών, οι περικοπές και οι απολύσεις αλλά και η γενική αβεβαιότητα που επικρατεί στις μέρες μας , φαίνεται πως συντελούν στην αύξηση των δερματικών προβλημάτων που συνδέονται άμεσα με το αυξημένο άγχος της σημερινής μας εποχής. Η γνωστή λαϊκή ρήση  πως «το δέρμα είναι ο […]

read more »