English English Greek Greek Russian Russian

Η αποτρίχωση με Laser ουσιαστικά έλυσε ένα σημαντικό πρόβλημα που λέγεται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα τόσο στις γυναίκες ‘οσο και στους άνδρες. Το SKINLAB, ως εξειδικευμένο πρότυπο κέντρο Δερματολογίας και Κοσμητικής Ιατρικής προσφέρει όλο το φάσμα των σύγχρονων θεραπειών laser, με το laser αποτρίχωσης τελευταίας γενιάς Alexandrite laser (αλεξανδρίτης) ένα από τα πιο αποτελεσματικά laser αποτρίχωσης. Το laser αυτό εκπέμπει μήκος κύματος στα 755 nm που απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας και έτσι επιτυγχάνεται η θερμική καταστροφή του θυλάκου της χωρίς να επηρεάζεται το γύρο δέρμα.

Ο ιατρός σαρώνει με το Laser όλη την έκταση της περιοχής. Χάρη στα δύο συστήματα ψύξης, η συνεδρία της laser αποτρίχωσης είναι πρακτικά ανώδυνη και εύκολη διαδικασία. Οι συνεδρίες laser αποτρίχωσης επαναλαμβάνονται κάθε 1-2 περίπου μήνες και συνήθως απαιτούνται 6-8 περίπου για την οριστική αποτρίχωση.

Η laser αποτρίχωση με το τελευταίας γενιάς σύστημα Alexandrite laser “Candela Gentle Lase”, του κέντρου μας, χάρη στους δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης που περιέχει, είναι μια εντελώς γρήγορη ,ανώδυνη και απλή διαδικασία.