English English Greek Greek Russian Russian
Νήματα προσώπου η τελευταία λέξη στo  αναίμακτο λίφτινγκ !

Νήματα προσώπου η τελευταία λέξη στo αναίμακτο λίφτινγκ !

Αν έχετε μια μικρή χαλάρωση στο πρόσωπο ή τον λαιμό που δεν απαιτεί  χειρουργικό lifting για την αντιμετώπισή του ή αναζητάτε μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, δηλαδή ένα αναίμακτο λίφτινγκ που θα γυρίσει το ρολόι μερικά χρόνια πίσω η λύση είναι τα νήματα PDO.

Τα νήματα PDO είναι το πιο διακριτικό και αποτελεσματικό λίφτινγκ που υπάρχει αυτήν την στιγμή στις κοσμητικές θεραπείες.Πρόκειται για νήματα που οδηγούν σε λίφτινγκ και ανορθώνουν το δέρμα χωρίς ο γιατρός να κάνει τομές με το νυστέρι, να τραυματίσει τους ιστούς και να ταλαιπωρήστε. Με τα νήματα προσώπου PDO δεν θα υποβληθείτε σε γενική αναισθησία ενώ δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. Η διαδικασία διαρκεί όσο το μεσημεριανό σας γεύμα και δεν είναι καθόλου επεμβατική.

Το πλεονέκτημά του λίφτινγκ με νήματα (αναίμακτο λίφτινγκ) είναι: νεανικό πρόσωπο χωρίς χαλάρωση, αποφεύγοντας τον πόνο και τις ουλές και πετυχαίνοντας ορατή ανανέωση δέρματος. Το πρόσωπό σας θα αποκτήσει ξανά το νεανικό οβάλ σχήμα του κι ένα απαλό και λείο δέρμα. Με την βελτιστοποίηση της κολλαγονογένεσης η συνολική διάρκεια των αποτελεσμάτων μπορεί να φτάσει έως και τα 2 χρόνια.

Ετοιμαστείτε να δείχνετε ξανά νέα και λαμπερή. Αν τα σχόλια που επιθυμείτε να ακούτε από τους γύρω σας είναι «Πόσο νέα δείχνεις», έχει έρθει η ώρα να στραφείτε στα PDO νήματα..

Η συγκεκριμένη θεραπεία προσφέρεται αποκλειστικά από το ιατρικό κέντρο SkinLab και με αυτήν θα παρατηρήσετε αξιοσημείωτη βελτίωση των προβληματικών σημείων. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή ήδη κατά τις πρώτες 10 με 15 ημέρες.

www.skinLab.com.cy

Tel: 22356160